Un bătrân dispărut de 30 de ani de acasă, s-a întors din senin. Acesta nu ştie ce i s-a întâmplat în toţi aceşti ani

Un bătrân dispărut de 30 de ani de acasă, s-a întors din senin. Acesta nu ştie ce i s-a întâmplat în toţi aceşti ani
| Foto: observatornews.ro

 Un bătrân de 93 de ani din Bacău s-a întors acasă după ce a fost dispărut timp de 30 de ani. 

Vasile nu îşi aminteşte, însă, ce a făcut în toţi aceşti ani, iar pe cei dragi nu prea îi recunoaşte.

Şocul a fost şi mai mare pentru familie la apariţia bătrânului, mai ales că în toţi aceşti ani de lipsă, oamenii i-au făcut slujbe de pomenire, crezându-l mort.

Dispariţia a avut loc în 1991, când bărbatul, care era negustor de vite, a plecat într-o zi de acasă şi nu s-a mai întors. Deşi lipsea de obicei cu zilele, de fiecare dată el se întorcea.

Dar nu şi de data aceasta. Cum bătrânul nu a mai revenit acasă, copiii au început să îi facă slujbele specifice. Asta până într-o seară când Vasile a apărut din senin la poarta casei.

Potrivit ETV Bacău, vecinii povestesc că omul era confuz, că nu mai știa exact care e poarta. Bătrânul părea foarte bine îngrijit, dar când a fost întrebat pe unde a fost acesta a răspuns că acasă.

„Hai la poartă că socrul tău e la poartă, nu-mi venea să cred, era ceva de domeniul fantasticului. L-am cunoscut din prima. Arată bine. Ori o venit singur că are bilet de Ploieşti, ori stând în gară i s-o fi făcut milă şi l-o adus acasă după adresa din buletin, or familia la care a stat”, povesteşte nora bărbatului.

„Am 90 si ceva de ani. Am copii. Nu i-am văzut că nu am mai fost acasă”, a povestit la rândul său bărbatul.

Acum familia, împreună cu autorităţile încearcă să afle ce s-a întâmplat cu Vasile în toţi cei 30 de ani când nu a mai dat niciun semn de viaţă. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Gara Bacău îl arată pe bătrân venind singur cu trenul şi a fost adus acasă de patru tineri cărora li s-a făcut milă de om.

"O spus că o lucrat vreo 14 persoane şi că patronul nu l-a plătit. A zis că dacă era mai tânăr i-ar fi arătat el lui. Când l-am întrebat unde, a zis că tot la Buhoci", mai spune nora bărbatului, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza