Un bărbat și o femeie din Cluj, prinși la furat într-un magazin. Au încercat să fugă cu alcool și mâncare de mii de lei

Un bărbat și o femeie din Cluj, prinși la furat într-un magazin. Au încercat să fugă cu alcool și mâncare de mii de lei
| Foto: https://smartcash.community/

Un bărbat și o femeie în vârstă de 27, respectiv 29 de ani, au fost prinși la furat într-un hipermarket. Cei doi au încercat să fugă cu produse în valoare de mii de lei.

Un bărbat și o femeie au luat de pe rafturile unui hipermarket din municipiul Bistrița, mai multe produse pe care nu au avut intenția de a le achita în totalitate, trecând de casele de marcat express, după ce au scanat doar o parte dintre acestea.

"Cei doi aveau în coșul de cumpărături mai multe tipuri de băuturi alcoolice, produse alimentare și nealimentare și s-au îndreptat către zona caselor express unde le-au achitat doar pe o parte dintre acestea. Valoarea totală a produselor se ridică la 2.970,86 lei. Cei doi au 27, respectiv 29 de ani și au domiciliul în localitatea Dej”, a transmis IJJ Bistrița-Năsăud, conform Gazetadebistrita.

În urma faptelor constatate jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au întocmit actele de sesizare, pentru infracțiunea de furt, conform art. 228 Cod penal. Documentele au fost înaintate polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor.

Comenteaza