Un bărbat din Cluj, dat în urmărire generală de Poliția Română. Sunați la 112 dacă îl vedeți!

Un bărbat din Cluj, dat în urmărire generală de Poliția Română. Sunați la 112 dacă îl vedeți!
| Foto: Poliția Română

Un bărbat din județul Cluj, pe nume Puriș Cosmin Ciprian, este căutat de polițiști pentru zeci de fapte penale.

Cercetat, judecat și condamnat pentru zeci de fapte penale, infracțiuni precum conducere fără permis, furt, amenințare și alte violențe, Puris Cosmin Ciprian, din Sâncraiu, județul Cluj, a fost dat în urmărire generală de către Poliția Română, potrivit Infohuedin.ro.

Puriș a fost eliberat și plasat sub control judiciar de către judecătorii Tribunalului Arad. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile de Tribunalul Arad, însă bărbatul nu este de găsit. 

Dacă îl vedeți sunați la 112.

Căutat pentru zeci de fapte penale

Puriș Cosmin Ciprian, alături de Bodea Dumitru, au încercat, în septembrie 2022, să scoată din țară 10 migranți. Puriș nu avea drept de a conduce. Acesta a fost lăsat în control judiciar, însă nu și-a respectat obligațiile impuse, iar în octombrie 2022 a fost arestat preventiv, conform sursei citate.

Clujeanul a fost condamnat la 6 ani și 6 luni de închisoare pentru trafic de migranți și conducere fără permis, iar acum este dat în urmărire generală.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza