Update ACCIDENT FEROVIAR în Cluj: La fața locului salvatorii au găsit un bărbat cu leziuni incompatibile cu viața

ACCIDENT FEROVIAR în Cluj: La fața locului salvatorii au găsit un bărbat cu leziuni incompatibile cu viața

Pompierii clujeni au participat noaptea trecută la o intervenție în cazul unui accident feroviar petrecut în apropiere de localitatea Dezmir din județul Cluj. Un bărbat de 50 de ani și-a pierdut viața. 

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 au intervenit în această noapte la un accident feroviar petrecut în apropiere de localitatea Dezmir.

Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 1:20, iar pompierii au mobilizat pentru misiune două autospeciale cu modul de descarcerare, alături de un echipaj de terapie mobilă intensivă”, a transmis ISU Cluj.

Din nefericire victima nu a mai putut fi salvată. ”Odată ajunși la fața locului, pompierii au găsit un bărbat de 50 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața”, mai precizează comunicatul ISU Cluj. 

------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE IPJ CLUJ:

”La data de 22 martie a.c., în jurul orei 01.20, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi fost lovită mortal de un tren.

La locul indicat s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Evenimentul feroviar s-a produs în zona unei halte din Someșeni, trenul circulând pe relația Iaşi -Timişoara.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Cluj. 

Fotografia este cu titlu generic.

Comenteaza