Un autocar cu români s-a răsturnat pe o autostradă din Italia. Răniții, transportați la spital și cu elicopterul

Un autocar cu români s-a răsturnat pe o autostradă din Italia. Răniții, transportați la spital și cu elicopterul
| Foto: captura Mattino di Padova

Un autocar având la bord 52 de persoane, adulţi şi copii, de naţionalitate română, s-a răsturnat pe autostrada A13 din Italia, în apropiere de Padova.

Accidentul s-a petrecut luni, în jurul prânzului, pe autostrada A13. Din fericire, în urma accidentului nu au existat victime, ci doar persoane rănite, scrie site-ul ilgazzettino.it.

Un reprezentant al poliţiei rutiere aflat la faţa locului, Gianfranco Marturano, a declarat că şoferul a fost testat negativ pentru alcool.

Pe porţiunea de drum pe care s-a petrecut accidentul, viteza permisă este de 40 km/h, aşa că se va verifica viteza cu care conducea, precum şi timpii de conducere şi de odihnă, a adăugat responsabilul.

Autostrada a fost închisă temporar în tronsonul afectat de accident, pe ruta spre Milano, pentru a permite sosirea cât mai curând posibil a pompierilor și ambulanțelor. Două persoane a fost transportate la spital cu elicopterul.

Ulterior, MAE a transmis că șapte români, între care trei copii, au fost răniți în accident.

Conform informațiilor de până acum, autocarul a plecat de la Palermo duminică seara, dar avea pasageri și din Roma.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza