Un autobuz s-a răsturnat pe Valea Chintăului

Un autobuz s-a răsturnat pe Valea Chintăului
Deoarece nu şi-a adaptat viteza la condiţiile de drum, şoferul unui autobuz al Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca s-a răsturnat cu vehiculul pe marginea drumului.

Nefericitul eveniment s-a întâmplat vineri în jurul orei 12, pe Valea Chintăului când un autobuz al Companiei de Transport Public Cluj-Napoca s-a răsturnat. Autobuzul a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat din cauza faptului că şoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum. În vehicul se aflau doar şoferul şi un singur pasager, iar aceştia s-au ales doar cu o sperietură, nefiind necesar să fie transportaţi la spital.

"Accidentul de pe Valea Chintăului s-a soldat cu pagube materiale în valoare de 20.000 de lei. Conducătorul în vârstă de 55 de ani conducea pe DJ 109A, dinspre Cluj-Napoca înspre Vultureni, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul şi s-a răsturnat", a spus Carmen Jucan, agent de poliţie.

Directorul CTP, Liviu Neag, a spus, însă, că autobuzul nu a fost avariat şi că va fi din nou pus în circulaţie.

"Autobuzul a intrat înt-un şanţ, dar nu au fost probleme. Nu apăţit nimeni nimic, iar mijlocul de transport în comun nu este avariat, nu este stricat. Noi l-am adus înapoi şi îl punen în circulaţie din nou", a spus Liviu Neag.

 

Etichete
Comenteaza