Foto Un atelier de reparaţii din Cluj a fost distrus de flăcări în această dimineaţă. De la ce a pornit incendiul

Un atelier de reparaţii din Cluj a fost distrus de flăcări în această dimineaţă. De la ce a pornit incendiul

Pompierii clujeni au anunţat că au avut o intervenţie în această dimineaţă pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un imobil care funcționa un atelier de reparații din municipiul Dej, judeţul Cluj. 

Un atelier de reparaţii din Cluj a fost distrus de flăcări în această dimineaţă. De la ce a pornit incendiul

Două autospeciale și un echipaj SMURD, alertat preventiv, au intervenit în această dimineață pentru a stinge flăcările care au cuprins un imobil, în care funcționa un atelier de reparații, iar în curtea acestuia erau depozitate materiale diverse.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 6.00, iar în momentul sosirii la fața locului imobilul era cuprins în totalitate de flăcări. S-a acționat imediat pentru sitgerea focarelor, astfel fiind evitată propagarea mai departe de limitele în care au fost găsite.

Imobilul cu o suprafață de cca 200mp a fost distrus în totalitate. Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar cercetările preliminare au stabilit ca și cauză probabilă o defecțiune a instalației electrice a imobilului, a transmis ISU Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza