Un agent de Poliţie, sancţionat abuziv de şefi VIDEO

Un agent de Poliţie, sancţionat abuziv de şefi VIDEO
Şi-a făcut datoria şi a fost sancţionat de şefi. I s-a întâmplat unui agent de la Poliţia Rutieră Cluj, după ce l-a oprit în trafic pe adjunctul şefului IPJ Cluj pe motiv că nu a acordat prioritate pietonilor.

Între cei doi a avut loc un schimb de replici. Ulterior agentul a ajuns în faţa comisiei de disciplină pe motiv că a avut un comportament nepotrivit în societate. Rezultatul: ofiţerul a scăpat basma curată, dar agentul a fost sancţionat cu "mustrare scrisă".

Potrivit agentului Sergiu Todea, adjunctul IPJ Cluj, comisarul-şef Cristian Pintea se afla la volanul maşinii personale. El circula cu viteză pe străzile din municipiu, moment în care a fost surprins de un echipaj al poliţiei rutiere.

La faţa locului a fost chemat şi un superior al agentului care şi-a cerut scuze în faţa adjunctului şefului IPJ şi l-a lăsat să plece. În schimb, agentul a ajuns în faţa comisiei de disciplină pe motiv că a avut un comportament nepotrivit în societate şi a fost sancţionat cu o mustrare scrisă. Comandantul IPJ Cluj, chestorul Ioan Păcurar, a refuzat să comenteze situaţia.

Reporter: Cosmin Oanţă
Imagine: Alex Dascălu

 

Comenteaza