Foto Udrea, după eliberare: "Dumnezeu a facut o minune"

Udrea, după eliberare: "Dumnezeu a facut o minune"

Abia ieșită din arest, Elena Udrea a postat, marţi seară, pe Facebook, un mesaj şi o fotografie cu ea, logodnicul său Adrian Alexandrov şi fetiţa lor.

"Dumnezeu a facut o minune si sunt acasa de Craciun! Multumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine si pentru bebelusul meu! Le multumesc mamei si lui Adrian ca au avut grija de Eva in lipsa mea, sunt o bunica si un tatic minunati! Multumesc celor care au facut posibila eliberarea mea inainte de sarbatori! Va urez Craciun Fericit!", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Udrea şi Bica au fost eliberate din arestul din Costa Rica după ce autorităţile române au renunţat la cererea de extrădare. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie din România a decis suspendarea executării pedepsei în cazul fostei şefe a DIICOT Alina Bica, în dosarul în care a fost judecată pentru favorizarea făptuitorului şi condamnată la patru ani de închisoare. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul Elenei Udrea, condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în dosarul "Gala Bute", transmite Agerpres.

Comenteaza