Ucis pe trecerea de pietoni VIDEO

Ucis pe trecerea de pietoni VIDEO
Un bărbat de 52 de ani din localitatea clujeană Mănășturel și-a găsit sfârșitul pe trecerea de pietoni într-o localitate vecină, Cuzdrioara.

Bărbatul era un om sărac și se întreținea singur lucrând cu ziua pe unde apuca. Ironia sorții face ca tocmai în ziua în care a murit să muncească la un cimitir din zonă.

Dupa înmormântare, bărbatul a rămas să ia masa și a băut câteva pahare. Un vecin  care a lucrat alături de el la cimitir spune că bărbatul a plecat la oraș să-și rezolve câteva probleme, iar spre seară s-a oprit în localitatea Cuzdrioara, la câtiva kilometri de casă, pentru a mai bea un pahar cu vecinii.

A coborât dintr-un taximetru și a vrut să traverseze strada pe trecerea de pietoni pentru a ajunge la un bar, însa a fost lovit în plin de un microbuz înmatriculat în Botoșani. Mașina circula cu viteza și șoferul l-a văzut prea târziu. Î zonă iluminatul public este aproape inexistent.

Din cauza multiplelor răni suferite și a traumatismelor craniene, bărbatul a murit pe loc.

Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest care a indicat că nu consumase băuturi alcoolice. Oamenii legii anchetează în continuare cazul pentru a stabili cum s-a produs accidentul, dacă șoferul avea viteză și dacă victima a fost lovită sau nu pe trecerea de pietoni.

 

 

Etichete
Comenteaza