Ucis din greşeală în Zorilor VIDEO

Ucis din greşeală în Zorilor VIDEO
Un bărbat de 62 de ani a fost înjunghiat mortal, azi noapte, într-o casă din cartierul clujean Zorilor. Se pare că asasinii îl căutau de fapt pe colocatarul bărbatului ucis.

Victima locuia temporar, cu un prieten, în casa în care a avut loc crima. Aseară, după ce s-au întors acasă de la serviciu, trei ţigani au intrat peste ei. Când unul dintre indivizi a scos cuţitul, prietenul victimei a rupt-o la fugă şi a sunat la poliţie. Din nefericire, victima nu a apucat să facă acelaşi lucru şi a murit înjunghiată în zona gâtului, conform stirileprotv.

Bărbatul care a scăpat de agresori şi-a strâns astăzi lucrurile şi a părăsit locuinţa.

Cei trei suspecti au fost duşi la audieri, iar unul a fost reţinut şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă până când se va stabili cu exactitate împrejurările în care a fost comisă crima.

Reprezentanţii IML Cluj au declarat că autopsia a fost efectuată de urgenţă şi a durat toată noaptea. Ei au precizat că rezultatele autopsiei nu pot fi făcute publice deocamdată, în condiţiile în care ancheta este în desfăşurare.

Etichete
Comenteaza