Video Foto Ucigașul polițistului din Timiș a fost prins

Ucigașul polițistului din Timiș a fost prins
| Foto: IPJ Timis
Ucigașul polițistului din Timiș a fost capturat
Ucigașul polițistului din Timiș a fost capturat
Ucigașul polițistului din Timiș a fost capturat

Fugarul Marcel Lepa, cel care l-a ucis pe poliţistul Cristian Amariei, a fost capturat de către oamenii legii, marţi dimineaţa.

Marcel Lepa, bărbatul care l-a ucis pe poliţistul din Timiş, a fost prins de către oamenii legii în localitatea Remetea Mare, din judeţul Timiş. Criminalul ar fi fost luat prin surprindere, motiv pentru care nu a fost nevoie să se folosească armamentul din dotare.

"Reamintim faptul că, în cursul zilei de 2 iunie 2019, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au obținut informații punctuale cu privire la faptul că un urmărit internațional se află într-un imobil din localitatea Izvin, județul Timiș. În baza informațiilor obținute, polițiștii au demarat activități specifice pentru prinderea numitului Lepa Ionel Marcel, urmărit internațional, în baza unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis, la data de 25 aprilie 2018, de Judecătoria Lugoj, fiind condamnat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie", se arată în comunicatul Poliției Române.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la imobilul respectiv, iar una dintre echipele de polițiști a ocolit imobilul, pentru a se asigura că suspectul nu fuge prin partea din spate, moment în care urmăritul a ieșit din casă și a făcut uz de armă, în urma căruia un polițist și-a pierdut viața. Ulterior, bărbatul a fugit în curtea altui imobil, unde ar fi amenințat cu arma o persoană, încercând să-i sustragă autoturismul, moment în care un polițist a făcut uz de armă, reușind să-l rănească pe urmărit. Luni noapte, în judeţul Timiş a ajuns şi şeful Poliţiei Române pentru a verifica modul în care se desfăşoară operaţiunea de căutare a fugarului Marcel Ionel Lepa.

Un poliţist în vârstă de 43 ani, de la Postul de Poliţie Recaş, a fost împuşcat mortal, în misiune, de un fugar, respectiv Marcel Ionel Lepa, de 47 de ani, din oraşul Lugoj, care era dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie.

 



Comenteaza