UBB a cumpărat cu 1 milion de euro un complex la malul mării. Mai are alte șase astfel de clădiri în ţară

UBB a cumpărat cu 1 milion de euro un complex la malul mării. Mai are alte șase astfel de clădiri în ţară

Cadrele didactice și studenții Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) vor avea o bază academică la malul Mării Negre, în urma adjudecării unei clădiri situate în localitatea Neptun, județul Constanța.

Este vorba despre Complexul Restaurant „Dunărea” din Neptun. Adjudecarea a fost realizată în urma licitației organizate de către statul român (RA-APPS) și a fost validată de forurile UBB la data de 14 iulie 2021 când au fost semnate actele cu RA-APPS, anunță instituția.

Baza științifică va avea funcții educaționale, de cercetare-dezvoltare-inovare și de relații cu societatea. 

Universitatea Babeș-Bolyai a achiziționat Complexul Restaurant „Dunărea” din Neptun cu suma de 1,029,469 (865.100+ TVA) euro, potrivit anunțului RA-APPS din 11 iunie 2021. Complexul Restaurant Dunărea are două clădiri și un teren cu o suprafață de 4.680 de metri pătrați. Este situat în stațiunea Neptun, str. Trandafirilor nr. 12, jud. Constanța. 

UBB are în prezent alte șase stațiuni de cercetare științifică/academice: Stațiunea științifică Arcalia (jud. Bistrița-Năsăud), Stațiunea Științifică Danubius (jud. Caraș-Severin), Centrul de Cercetări Biologice din Jibou (jud. Sălaj), Complexul Beliș (jud. Cluj), Complexul Baru (jud. Hunedoara), respectiv Baza Didactică, Arheologică și de Cercetări Interdisciplinare “Hadrian Daicoviciu” (jud. Hunedoara).

loading...
Comenteaza