Turiştii Universal Turism din Turcia, fără probleme

Turiştii Universal Turism din Turcia, fără probleme
În Turcia, în acest moment, sunt 121 de turişti plecaţi prin agenţia Universal Turism, dintre care 69 la Kushadasi, 36 în Antalya şi 6 în Bodrum. Toţi aceşti turişti au primit asigurări de la oficialii agenţiei că au cazarea şi transportul de retur asigurate.

Problemele care au apărut în ultimele zece zile au fost generate de faptul că sumele achitate către partenerii turci în sezonul 2011 pentru rezervările din acest sezon au fost direcţionate de către aceştia în altă parte iar partenerii români, inclusiv Universal Turism, au fost nevoiţi să le reachite către hoteluri şi companii aeriene, a declarat Florin Crişan, directorul general al agenţiei, pentru ziuadecj.ro. „Au fost mici probleme legate de plăţi şi implicit de check in-urile sau perioada sejurului, dar am onorat promisiunile de plată în mai puţin de 24 de ore de la ivirea incidentelor către toate hotelurile şi implicit turiştii noştri au petrecut sejurul pe care l-au achiziţionat în hotelul dorit încă de la început, fără a cheltui nimic din banii proprii. Toate pachetele au fost achitate de Universal Turism, încă o dată dacă a fost cazul, tocmai pentru ca cei 121 de turişti să se poată întoarce cu bine acasă şi să nu le fie afectat sejurul", a spus Crişan.

Poziţia vine ca o reacţie la declaraţia de ieri a şefului Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Cluj, Mircea Radu, care a afirmat că sute de turişti clujeni sunt blocaţi în Antalya după ce Universal Turism nu ar fi achitat către partenerii turci sumele necesare cazării turiştilor. Vezi detalii

Comenteaza