Turismul clujean, promovat la Târgul Internațional de la Milano

Turismul clujean, promovat la Târgul Internațional de la Milano
Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) Cluj, serviciu de specialitate din cadrul Consiliului Județean Cluj, va participa în perioada 2-4 aprilie 2017 la cea de-a 37-a ediție a Târgului Internațional de Turism, eveniment care va avea loc la Milano, în Italia.

Judeţul Cluj va fi promovat la ediţia din acest an a evenimentului prin intermediul unei game extrem de variate de materiale turistice specifice şi prin prezentarea instrumentelor digitale realizate şi disponibile în scopul accesării facile a ofertei turistice a judeţului, se arată într-un comunicat emis de Consiliul Județean Cluj.

Reprezentanţii centrului de informare turistică vor urmări atragerea publicului vizitator şi prin desfăşurarea unor activităţi de promovare şi de cunoaştere a judeţului Cluj, de tipul unui concurs interactiv cu întrebări şi mici suprize oferite celor ce vor participa. În ceea ce priveşte publicul specialist, vor fi furnizate informaţii privitoare la potenţialul turistic şi cultural al judeţului, în vederea dezvoltării imaginii turistice a acestuia şi creării unei punţi de legătură cu specialişti din domeniu.

"Prezenţa la acest eveniment de mare anvergură pentru piaţa de profil reprezintă ocazia ideală pentru a promova cele mai reprezentative obiective, atracţii şi valori ale Clujului precum şi pentru a interacţiona atât cu potenţialii turişti străini cât şi cu profesioniştii din domeniu prezenţi la târg", a declarat preşedintele CJ Cluj, Alin Tișe, în sursa citată.

Comenteaza