Turdean diagnosticat cu COVID-19, adus cu ”mascații” la Cluj

Turdean diagnosticat cu COVID-19, adus cu ”mascații” la Cluj

Un turdean a fost luat cu mascații la începutul săptămânii și internat la un spital din Cluj, după ce a fost descoperit cu COVID-19, în urma analizelor de specialitate.

Mihail Simion susține că s-a comis un abuz asupra sa, în timp ce reprezentanții Poliției susțin că a fost o intervenție legală, care a avut la bază refuzul turdeanului de a fi internat, coroborat cu faptul că a devenit recalcitrant.

În schimb, omul a declarat că a fost trântit la pămant de trei mascaţi, încătuşat, şi ţinut întins pe jos peste o oră. Acesta crede că a fost infectat pe mijloacele de transport în comun. Spune că zilnic foloseşte TUP Turda, care la orele de vârf sunt arhipline şi totodată circulă multe persoane fără mască.

Reprezentanții Poliției susțin că intervenția a fost una legală, motivată de refuzul turdeanului de a fi internat. ”La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 22.40, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că, un pacient în vârstă de 61 de ani, din municipiul Turda, internat la Spitalul Municipal Turda, a fost depistat pozitiv cu noul virus COVID-19, acesta refuzând transportul la o unitate medicală din Cluj-Napoca.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliției municipiului Turda. Având în vedere faptul că bărbatul a devenit recalcitrant, a fost solicitat sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, acesta fiind transportat ulterior la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca”, a precizat IPJ Cluj.

Turdeanul insistă că s-a comis un abuz la adresa sa. TurdaNews relatează pe larg povestea lui Mihail Simion. Cert e că primul comentariu la articol îl descriu în alţi termeni pe pacientul de la Turda luat cu mascaţii: "Auleo, dacă şi Mişu e recalcitrant... un om, pâinea lui D-zeu. Sperăm să te însănătoşeşti repede Mişu!!", a scris probabil un cunoscut al bărbatului.  

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza