Tupeu fără limite: intra cu forţa în casele oamenilor, îi snopea în bătaie şi le distrugea bunurile

Tupeu fără limite: intra cu forţa în casele oamenilor, îi snopea în bătaie şi le distrugea bunurile
Un bărbat este cercetat de poliţişti pentru lovire, distrugere şi violare de domiciliu. Acesta ar fi pătruns fără drept în două locuinţe, ar fi agresat o persoană şi ar fi distrus mai multe bunuri.

Cercetările poliţiştilor au scos la iveală faptul că persoana în cauză, un bărbat de 27 de ani din Câmpia Turzii, ar fi intrat cu forţa, ziua în amiaza mare, în locuinţa unei femei din comuna Luna şi ar fi snopit-o în bătaie. În urma loviturilor primite, aceasta a avut nevoie de una două zile de îngrijiri medicale.

Totodată, în timpul nopţii, acesta ar fi pătruns, tot fără drept, în locuinţa unei alte femei din aceeaşi localitate, căreia i-ar fi distrus bunuri de circa 800 lei.

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Între timp, acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu, fapte prevăzute de Codul penal.

În cauză, se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

 

Comenteaza