Tudor Chirilă, atac la adresa politicienilor de la vârful statului: "Cât o să mai permiteți protejarea mafiei pădurilor?"

Tudor Chirilă, atac la adresa politicienilor de la vârful statului: "Cât o să mai permiteți protejarea mafiei pădurilor?"

Reacţia artistului Tudor Chirilă la adresa politicienilor de la vârful statului după ce mafia pădurilor îi rupe în bătaie pe cei care îi deranjează cu filmări este una extrem de dură şi acuză clasa politică de protejarea mafiei pădurilor.

"Dincolo de impactul emoţional sporit (pe Mihai Dragolea foto, îl cunosc personal, a regizat documentarul Regii Pandemiei) sunt furios și mă simt îngrozitor să știu că suntem la mâna unei mafii care nu mai are scrupule și nici frică într-o țară scăpată de sub control.

Tudor Chirilă, la adresa politicienilor de la vârful statului: "Cât o să mai permiteți protejarea mafiei pădurilor?"

Ia ziceți Florin Cîţu, Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu, Dacian Cioloş, Dan Barna, Kelemen Hunor, Tánczos Barna, Ludovic Orban ce faceți voi CONCRET ca să stopați genul ăsta de linșaje? Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor ce ați legiferat ca să stopați abuzurile forestiere?

Cât o să mai permiteți, prin tăcere și inacțiune, protejarea mafiei pădurilor? Ce faceți CONCRET ca oamenii care luptă să demaște jaful ăsta generalizat să nu riște să moară filmând? Bodnar Daniel te etichetez și pe tine pentru că cunosc curajul și lupta ta cu mafioții ăștia.

Ia zi, Lucian Bode. Incompetentule și coadă de topor ce ești, că ai două ministere de forță pe mână, dar nu faci decât să execuți ordine, ce te oprește să reformezi ministerul de interne și să îl umpli de oameni care aplică legea? Măcar pe aia strâmbă și șchioapă? Ce?", a reacţionat Tudor Chirilă pe Facebook după răspândirea ştirii din Suceava cu bătaia cruntă încasată de jurnalistul clujean Mihai Dragolea şi un activit de mediu. 

Jurnalistul și regizorul clujean, Mihai Dragolea, care filma un documentar despre tăierile ilegale de lemn din Suceava a fost bătut, alături de un coleg și un activist de mediu, de un grup de 20 de indivizi, care i-au atacat cu bâte și topoare.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza