Trio internaţional, în locul lui Ramon Vargas, la Gala Viva Vox

Trio internaţional, în locul lui Ramon Vargas, la Gala Viva Vox
Problemele de sănătate l-au împiedicat pe tenorul Ramon Vargas să performeze la Gala de deschidere a Festivalului de Operă Viva-Vox, programată în această seară, la ora 18.30. În locul său, pe scena va urca un trio internaţional.

Gala de deschidere a Festivalului de Operă Viva Vox va prezenta publicului clujean o nouă formulă: tenorul Marius Vlad Budoiu, soprana Brigitta Kelle şi baritonul George Petean, conducerea muzicală fiind asigurată de maestrul Gheorghe Victor Dumănescu.

Acest nou trio oferă publicului un concert în premieră naţională, care dă valenţe noi Festivalului Viva-Vox, atrăgând atenţia internaţională asupra scenei clujene.

Motivul principal al absenţei tenorului Ramon Vargas este starea sa de sănătate care s-a înrăutăţit şi care nu îi permite să-şi pună în evidenţă calităţile pentru care este cunoscut pe plan internaţional: „Am o gripă puternică care îmi face imposibilă orice deplasare sau participarea la un concert. Îmi pare nespus de rău să îmi cer scuze pentru acest inconvenient! Am fost foarte entuziasmat la ideea concertării în faţa publicului clujean, pe scena Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca, îmi făceam planuri de multe luni în acest sens, alături de prietenul meu, Ghiţă Petean", citează răspunsul oficil al acestuia.

Tenorul promite că va ajunge la Cluj de îndată ce se va reface: "sper să pot fi prezent pe scena clujeană cu următoarea ocazie, pentru a contribui la admirabila dumneavoastră iniţiativă artistică", afirmaţie care ne bucură şi ne permite să programăm un nou concert al tenorului, pe scena lirică clujeană, în premieră pentru România!

Până în prezent sala Operei Naţionale Române din Cluj are un grad de ocupare de 90%.

 

Etichete
Comenteaza