"Trezirea la realitate", mâine seară la Cinemateca TIFF VIDEO

Drama "Trezirea la realitate", cu Nicole Kidman şi Aaron Eckhart în rolurile principale, va fi difuzată mâine seară în a opta săptămână a Cinematecii TIFF, la Cinema Victoria.

Filmul regizat de John Cameron Mitchell vorbeşte despre Becca şi Howie Corbett, doi soţi a căror viaţă perfectă e dată peste cap când fiul lor Danny moare într-un accident. Becca încearcă să-şi redefinească existenţa într-un peisaj suprarealist dominat de familii şi prieteni plini de intenţii bune. Experienţele cu ei o vor împinge să caute alinare într-o misterioasă relaţie cu un tânăr creator de benzi desenate, Jason, şi el cu problemele lui. Obsesia lui Becca pentru Jason o îndepărtează de la amintirile cu Danny, în timp ce Howie se afundă în trecut, căutând vindecare la persoane în stare să-i ofere ceea ce Becca nu poate.

"Cinemateca TIFF", ajunsă la a doua ediţie, este organizată la Cluj şi Sibiu, între 27 octombrie şi 22 decembrie, şi proiectează în fiecarea seară la ora 20, la cinema Victoria din Cluj-Napoca, unele dintre cele mai importante producţii prezentate la ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film Transilvania. Biletele costă 5 lei.

Vezi trailerul:

Comenteaza