Trei femei, rănite în două accidente produse din acelaşi motiv: nepăstrarea distanţei de siguranţă

Trei femei, rănite în două accidente produse din acelaşi motiv: nepăstrarea distanţei de siguranţă
Nepăstrarea distanţei de siguranţă face victime. La scurt timp după ce din acest motiv în mai puţin de 24 de ore au avut loc trei accidente, s-au petrecut alte două.

Primul dintre ele a avut loc miercuri după-masa, la ora 14:03, pe DN1E60, pe raza comunei Gilău, şi a dus la rănirea a două persoane şi la blocarea circulaţiei pe un sens de mers, timp de aproximativ o oră. 

Un bărbat de 59 de ani care se deplasa dinspre Huedin spre Cluj-Napoca nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de vehiculele care se deplasau înaintea sa şi a intrat în coliziune faţă spate cu autoturismul care îl preceda, condus regulamentar în aceeaşi direcţie de mers de un bărbat de 51 de ani.

În urma impactului autoturismul lovit s-a izbit cu ansamblul de vehicule care se deplasa înaintea sa, condus de un bărbat de 52 de ani. 

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a doi pasageri care se aflau în autoturismul condus de şoferul de 51 ani, o femeie de 47 ani şi o altă femeie de 51 ani, precum şi cu avarierea a trei autovehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 7.050 lei.

Poliţiştii precizeză că niciunul dintre cei trei conducători auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cel de-al doilea accident a avut loc în aceeaşi zi, la ora 18:55, pe strada Soporului fără număr din municipiul Cluj-Napoca. 

Un tânăr de 17 ani din comuna Aluniş, aflat la volanul unei maşini deşi nu poseda permis de conducere pe drumurile publice, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul din faţa sa, condus de o clujeană de 51 ani, intrând în coliziune faţă spate cu acesta.

În urma impactului conducătoarea auto a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă, după care s-a oprit pe câmp, fiind rănită uşor. 

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului. 

Comenteaza