Trei drogați, prinși la volan prin Cluj. Unul nici nu avea permis

Trei drogați, prinși la volan prin Cluj. Unul nici nu avea permis

Trei clujeni au fost depistați de polițiști, în acest weekend, conducând sub influența substanțelor interzise. Unul dintre aceștia nu avea nici permis.

Trei bărbați au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau sub influența drogurilor, iar unul dintre ei nici nu avea permis.

„La data de 22 octombrie, în jurul orei 04.00, în cadrul activităților derulate în municipiul Turda, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului au oprit un autoturism condus pe strada Câmpiei, de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Câmpia Turzii. Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând prezența substanțelor psihoactive. În urma testării a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice necesare determinării cu exactitate a substanțelor rezultate”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj. 

La aceeași dată, în jurul orei 00.50, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Dej au oprit pentru verificări un conducător auto, în vârstă de 20 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe strada Fagului.

„Tânărul a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a indicat prezența substanțelor interzise, fiind astfel condus la spital pentru recoltarea probelor biologice”, a adăugat IPJ Cluj.

Tot sâmbătă, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Gilău, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost prins conducând drogat și fără permis.

„Cel în cauză a fost depistat de polițiști în cursul aceleiași zile, în jurul orei 16.50, în timp ce conducea un autoturism, pe DN1 E60, în localitatea Gilău, fără a deține permis de conducere.

De asemenea, rezultatul testării drugtest a indicat prezența substanțelor interzise, fiind astfel condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Probatoriul administrat a condus la reținerea acestuia pentru 24 de ore și dispunerea ulterioară a arestării preventive pentru 30 de zile”, au transmis polițiștii clujeni.

Comenteaza