Trei copii din Turda au rămas fără acoperiș deasupra capului în prag de sărbători. Casa lor a fost cuprinsă de flăcări: „Vă rog din inimă fie-vă mila...”

Trei copii  din Turda au rămas fără acoperiș deasupra capului în prag de sărbători. Casa lor a fost cuprinsă de flăcări: „Vă rog din inimă fie-vă mila...”
| Foto: foto Justin Sullivan/Getty Images

Un incendiu grav a devastat o casă din Turda. Trei copii mici au rămas în prag de iarnă fără acoperiș deasupra capului. 

Tatăl copiilor Toldea Cozmin face un apel către toți cei care pot ajuta cu materiale sau sume de bani să-și reconstruiască locuința.

„Cer un ajutor de la cei cu inima bună să mă ajute cu ceva materiale să-mi repar casa. Am 3 copii minori și sunt în preajma sărbătorilor de iarnă, vă rog din inimă fie-vă mila de cei trei copilași! Nu știm unde o să facem sărbătorile că nu se mai poate locui în casa în care am stat și mi-o luat foc. Nr meu 0759 453377, va mulțumim. Cu respect familia Toldea Cozmin” transmite proprietarul locuinței distruse de incendiu.

Focul a fost stins după o oră și jumătate. Nu au fost persoane rănite în urma incendiului, informează maiorul Biriș Andrei de la ISU Cluj. Proprietarii erau plecați în momentul izbucnirii focului. A ars cam 25 mp. din acoperiș.

Cercetările preliminare indică faptul că incendiul ar fi pornit de la coșul de fum, care nu era izolat corespunzător față de elementele combustibile din preajmă, potrivit turdanews.ro.

Comenteaza