Trei clujeni, prinşi la furat din farmacie. Ce au sustras

Trei clujeni, prinşi la furat din farmacie. Ce au sustras
Trei persoane au fost prinse de agentul de pază al unei farmacii în timp ce ar fi sustras nişte produse de pe rafturi.

Incidentul s-a petrecut în 9 februarie, în jurul orei 19:00. La acea dată poliţiştii Secției 4 Poliție au fost sesizaţi telefonic prin SNUAU 112 cu privire la faptul că trei persoane, dintre care una purta perucă, ar fi sustras mai multe produse cosmetice de pe rafturile unei farmacii situate pe Calea Florești.

Agentul de pază a reuşit să o imobilizeze pe una dintre cele trei persoane, care a fost predată poliţiştilor. Aceştia au identificat-o, stabilind că este vorba de un bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna Baciu, asupra lui fiind găsite produse cosmetice în valoare de aproximativ 30 lei. 

În ziua următoare, celelalte două persoane care ar fi fost prezente în farmacie la momentul comiterii faptei, un tânăr de 21 de ani din Baciu şi o adolescentă de 15 ani din Cluj-Napoca, au fost depistate şi identificate de oamenii legii.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pe o durată de 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal, iar faţă de minoră urmează a fi dispusă efectuarea unei expertize psihiatrice în vederea stabilirii existenței discernământului.

Comenteaza