Trei accidente grave într-o singură zi în Cluj. Cinci persoane rănite grav

Trei accidente grave într-o singură zi în Cluj. Cinci persoane rănite grav
Trei accidente rutiere grave într-o singură zi, miercuri, în judeţ. Cinci persoane au fost rănite grav.


Unul dintre accidente a avut loc în piaţa Abator din Cluj-Napoca, miercuri la ora 12.50, când Cristina C. (21 ani) conducea o maşină şi nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, pe care l-a tamponat. Femeia care se afla la volanul maşinii care circula regulamentar, o femeie de 47 ani din Cluj-Napoca, a fost rănită grav în accident.


Mai puţin de două ore mai târziu, pe strada Fabricii de Zahăr, un motociclist a fost lovit grav de o autoutilitară al cărei şofer nu a acordat prioritate de trecere, la ieşirea din curtea unui imobil.


În seara aceleiaşi zile, la ora 22, pe DJ 108A, în afara localităţii Ciucea, un tânăr de 23 de ani din Huedin conducea un autoturism din localitatea sălăjeană Românaşi spre Ciucea. Din cauza vitezei, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei trecând pe contrasens şi oprindu-se în şanţul din partea stângă a drumului. Şoferul, dar şi doi pasageri de 21 şi 16 ani din autoturism au fost răniţi grav, conform unui buletin informativ al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

 

 

Comenteaza