Ştrandurile, asaltate de sute de clujeni GALERIE FOTO

Ştrandurile, asaltate de sute de clujeni GALERIE FOTO
Câteva sute de clujeni au luat cu asalt, în acest weekend, ştrandurile Sun, Clujana şi Aqua Park-ul din Floreşti.

Vremea toridă a umplut ştrandurile clujene. Astăzi, la orele prânzului, sute de clujeni au ales să se bronzeze şi să se răcorească cu o baie la ştrandurile Sun şi Clujana din oraş, dar şi la Aqua Park-ul din Floreşti. Alţii au preferat să stea la umbră sau să joace fotbal, tenis ori să stea la o şuetă cu o limonadă rece în mână.

Ştrandurile au fost deschise în urmă cu o saptămână şi sunt deschise până la ora 19.

Clujenii care vor să intre la ştrandul Sun trebuie să plătescă 10 lei, iar copiii jumătate din sumă. Şezlongurile costă 5 lei, iar garanţia este tot de 5 lei. În incinta ştrandului sunt trei bazine de înot, terenuri de tenis de câmp şi de masă, dar şi de fotbal. Tarifele sunt: 10 lei pe oră pentru tenis de masă, 20 lei pe oră pentru tenis de câmp sau 50 de lei pe oră pentru terenul de fotbal fără nocturnă, până la 16.

La ştrandul Clujana funcţionează două bazine cu apă filtrată şi încălzită la 22-24 de grade, există trei terase cu mici şi bere şi un spaţiu verde pentru plajă. Complexul mai cuprinde în zonă patru terenuri de tenis, două terenuri de fotbal, o sală de sport, o alta de fitness şi saună, terasă şi bar. Intrarea la ştrand costă 12 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii. Accesul auto costă 3 lei pe zi sau se mai poate achiziţiona un abonament de 30 de lei pe lună.

 

 

Comenteaza