Tragedie pe munte. Un motociclist, dat dispărut, a fost găsit mort în albia unui pârâu

Tragedie pe munte. Un motociclist, dat dispărut, a fost găsit mort în albia unui pârâu
| Foto: News.ro

Un motociclist de 35 de ani din Sibiu, care făcea parte dintr-un grup care se deplasa pe traseul Durău- Izvorul Muntelui, a murit în Parcul Naţional Ceahlău.

Colegii bărbatului au observat la un moment dat că lipseşte şi l-au căutat împreună cu poliţişti, salvamontişti, jandarmi şi voluntari. A fost găsit după mai multe ore, în albia unui pârâu, la o diferenţă de nivel de 4 metri.

”La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 20:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bicaz au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 16:40, pe când se deplasa împreună cu un grup de motociclişti, pe traseul Durău- Izvorul Muntelui, ar fi observat lipsa unuia dintre aceştia. Deşi s-a încercat apelarea repetată pe telefonul mobil, acesta nu a răspuns”, a transmis, meircuri seară, IPJ Neamţ, conform News.ro.

Sursa citatăm a precizat că au fost constituite echipe complexe de căutări, formate din poliţişti, pompieri, jandarmi, salvamontişti şi voluntari.

”În perioada 11-12 iunie a.c., atât pe timpul nopţii cât şi ziua, au fost desfăşurate căutări pe o distanţă de aproximativ 30 de km, nefiind identificate indicii cu privire la dispariţia acestuia. La data de 12 iunie a.c., în apropierea Parcul Naţional Ceahlău, la o diferenţă de nivel de aproximativ 4 metri, a fost identificată persoana căutată. Din nefericire aceasta nu prezenta semne vitale”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii au stabilit că, într-o zonă de drum în pantă şi cu succesiune de curbe, bărbatul în vârstă de 35 de ani, din Sibiu, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, plonjând în albia pârâului Izvorul Muntelui.

Bărbatul făcea parte dintr-un grup de 7 motociclişti care au plecat pe un traseu amplu, pornind din Timişoara, în 9 iunie, până la Lacul Roşu.

Comenteaza