Tragedie la Gherla. Fost șef al Poliției Rutiere, găsit mort după ce a fost dat dispărut

Tragedie la Gherla. Fost șef al Poliției Rutiere, găsit mort după ce a fost dat dispărut

Victor Chirtoș avea 63 de ani. Fiica sa a fost cea care a alertat poliția. 

Polițiștii spun că fiica lui Victor Chirtoș i-a sesizat în 9 februarie, în jurul orei 17.00, că nu l-a mai putut contacta pe tatăl său de câteva zile. 

Oamenii legii au început căutările și au dat peste trupul fostului polițist în 10 februarie, la ora 10,30,  în extravilanul localităţii Fundătura, comuna Iclod.

Polițiștii spun că nu au suspiciuni cu privire la decesul bărbatului. 

Potrivit gherlainfo.ro, Victor Chirtoș a fost absolvent al Facultății de drept la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și al Facultății de Comandă şi Stat Major – Conducere logistică la Academia de Înalte Studii Militare.

În ultima parte a guvernării CDR din perioada 1996-2000 a fost consilier al ministrului apărării naționale, Constantin Dudu Ionescu. A fost șef al Poliției Rutiere Gherla. Bunicul său, Victor Chirtoș, a fost șef al Comisariatului Poliției Gherla în perioada interbelică.

După ieșirea la pensie a activat în cadrul organizațiilor locale PDL, PC și ALDE. În 2016 a candidat din partea ALDE pentru funcțiile de consilier local și consilier județean.

 

Comenteaza