Tragedie în Mănăştur: Un bărbat A MURIT după ce a căzut de la etajul 4. Dosar penal pentru ucidere din culpă

Tragedie în Mănăştur: Un bărbat A MURIT după ce a căzut de la etajul 4. Dosar penal pentru ucidere din culpă

La data de 29 august a.c., în jurul orei 18.40, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că o persoană de sex masculin ar fi căzut de la etajul 4 al unui bloc situat pe strada Taberei din municipiu.

Polițiștii deplasați la fata locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Someșul Rece.

La fața locului au intervenit și pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca pentru a acorda primul ajutor calificat bărbatului căzut de la înălțime pe strada Taberei din municipiul Cluj-Napoca.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au găsit un bărbat, în vârstă de cca 30 de ani, care prezenta multiple traumatisme. Acesta era în stare de semiconștiență și era necooperant.

La scurt timp a intrat în stop cardio-respirator, moment în care au fost începute manevrele de resuscitare. Acestea au fost susținute mai bine de o oră, însă fără a putea readuce semnalele vitale ale bărbatului, potrivit reprezentanţilor ISU Cluj. 

Deşi medicii au efectuat manevre de resuscitare, din nefericire, bărbatul a decedat. Trupul acestuia a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării autopsiei.

Totodată, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul persoanei, a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza