Video Traficant de droguri, prins în flagrant. Vindea "cristal" consumatorilor din Cluj

Traficant de droguri, prins în flagrant. Vindea "cristal" consumatorilor din Cluj
| Foto: ipj cluj

Un traficant de droguri a fost prins în flagrant în Cluj-Napoca, în timp ce deținea și transporta substanțe periculoase destinate comercializării.

Polițiștii BCCO Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Cluj, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de droguri de mare risc, ambele în formă continuată.

"Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în perioada septembrie 2023 - mai 2024, aceasta ar fi procurat, deținut, manipulat și vândut către consumatori din județul Cluj diferite cantități de substanțe psihoactive (2 MMC și 2-CMC) și droguri de mare risc (3 – CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, 4-CMC și amfetamină). De asemenea, la data de 16 mai a.c., persoana a fost prinsă în flagrant delict în timp ce ar fi deținut și transportat peste 110 grame de substanță psihoactivă (2-MMC), destinată comercializării.

Ulterior, la aceeași dată, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea persoanei respective, cercetată pentru efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de droguri de mare risc, ambele în formă continuată", a transmis IPJ Cluj.

Astăzi, 17 mai, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Poliția Municipiului Câmpia Turzii și ai Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

Comenteaza