Tot Clujul este la cumpărături. Circulaţi bară la bară spre centrele comerciale FOTO

Tot Clujul este la cumpărături. Circulaţi bară la bară spre centrele comerciale FOTO
Deşi mai este o săptămână până la Crăciun, clujenii au luat cu asalt centrele comcerciale din oraş. Lista de cumpărături şi cadouri pare lungă.

Reţelele de socializare au fost "inundate", duminică, cu poze privind blocajele din trafic înspre mall-uri şi cozile de maşini formate la intrările/ieşirile din parcările acestora.

''Intrarea în parcare la Polus... la ora 12:00... bară la bară pe pod... înarmaţi-vă cu răbdare!''.

''Evitaţi să mergeţi spre Floreşti...Coada este pe pod la Calvaria..''.

''Disperaţii se îmbulzesc la Vivo la cumpărături pe ultima 100 de metri. Interesant că de 4 ore tot aşa este şi vestea nu s-a răspândit încă că nu are rost să te duci acum la Vivo...''.

''Nu mai sunt locuri se parchează pe spațiu verde dintre polus şi metro''.

''Oameni buni, deocamdată staţi acasă ca deja şi drumul E60 spre Floreşti este blocat aproape în totalitate de toţi disperaţii care taman acum vor la Polus (Vivo). Şirul de maşini intră în oraş spre Calea Floreşti pe amândouă benzi, deja blocând circulaţia celor care nu au nicio treabă cu Vivo (Polusul).

Nu mergeţi că nu sunt locuri de parcare!!!!! Acum am sosit acasă de 5 minute, de 15 minute am trecut pe acolo şi era dezastru ce am vazut. Şirul de maşini nici nu se mişcă...'', sunt doar câteva dintre postările publicate pe grupul Info trafic judeţul Cluj. 

Comenteaza