Tobogan gonflabil din cartierul Gheorgheni, răsturnat cu copii cu tot în el

Tobogan gonflabil din cartierul Gheorgheni, răsturnat cu copii cu tot în el
| Foto: Facebook - Adriana Cristian

Un tobogan gonflabil aflat în fața unui mall din Cluj-Napoca s-a răsturnat cu copiii în el. Anunțul a fost făcut pe Facebook de către consilierul local Adriana Cristian.

Un loc de joacă din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca a pus în pericol sâmbătă siguranţa copiilor. Toboganul gonflabil din faţa mallului s-a răsturnat. Se pare că acesta nu ar fi fost ancorat corespunzător.

Din fericire, niciun minor nu a fost rănit, însă aceștia ar fi căzut unii peste alții de la înălțime considerabilă. "Copiii au căzut unii peste alții de la înălțime mare și doar norocul a făcut să nu fie o tragedie", a precizat consilierul local USR. 

Adriana Cristian a mai precizat că toate aceste instalații gonflabile ar trebuie verificate „temeinic” pentru a prevezi astfel de incidente.

"Nu e un caz izolat, anii trecuți am citit prin presă tot felul de tragedii ce s-au datorat neancorării corespunzătoare a acestora. Tocmai din cauza asta consider că trebuie verificate temeinic toate aceste instalații gonflabile dacă li se permite instalarea. Nu e un efort mare ... vorbim de 2,3 la nivelul orașului", a precizat Adriana Cristian. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza