Tişe se întâlneşte cu clujenii din Mărăşti, astăzi. Vezi unde-ţi poţi spune problemele

Tişe se întâlneşte cu clujenii din Mărăşti,  astăzi. Vezi unde-ţi poţi spune problemele
După ce a făcut turul comunelor din judeţ, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, se întâlneşte astăzi cu clujenii din cartierul Mărăşti., la şcoala "Ion Agârbiceanu".


">

Clujenii se întâlnesc astăzi la ora 17 nu doar cu Tişe ci şi cu reprezentanţi ai Companiei de Apă Someş, Casei Judeţene de Pensii, Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Direcţiei de Sănătate Publică, ai Direcţiei Sanitar Veterinare, Aeroportului Internaţional Cluj Napoca, Inspectoratului Şcolar Judeţean, Inspectoratului Poliţiei Judeţene, Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului.

Tişe a bifat peste 150 de întâlniri cu clujenii din comunele judeţului între 2008 şi 2010, iar cea de astăzi este cea de-a treia din municipiu, după întâlnirile cu cetăţenii din Someşeni, respectiv din cartierul Între Lacuri, din primăvară. "Sunt probleme care ţin de competenţa noastră şi în această zonă. Cei din Someşeni s-au plâns de situaţia exproprierilor de la aeroport, dar şi alte aspecte. Vor urma întâlniri şi în restul cartierelor din Cluj-Napoca şi în oraşele din judeţ", a explicat purtătorul de cuvânt al CJ Cluj, Alin Tişe.

 

Comenteaza