Tineri prinşi cu droguri în Parcul Central şi în Hoia

Tineri prinşi cu droguri în Parcul Central şi în Hoia
Mai mulţi tineri din Cluj-Napoca au fost depistaţi de jandarmi având asupra lor substanţe interzise.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Vineri, 28 aprilie, în intervalul orar 22.00-23.00, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în municipiul Cluj-Napoca, în zona Parcului I.L.Caragiale, a identificat doi tineri care aveau asupra lor câte un plic cu substanță sub formă vegetativă, de culoare maro verzui şi câte o rolă de hârtie organică, susceptibile de a avea efecte psihoactive.Tinerilor le-au fost întocmite actele de constatare a faptelor.

De asemenea, joi, 4 mai, în intervalul orar 00.00-02.00, un alt echipaj de jandarmerie, aflat în zona Pădurii Hoia, a identificat patru tineri care aveau asupra lor trei plicuri cu substanțe sub formă vegetativă, de culoare verde oliv şi albă, alături de două recipiente care conțineau substanțe sub formă vegetativă, de culoare verde oliv, susceptibile de a avea efecte psihoactive . Tinerilor le-au fost întocmite actele de constatare a faptelor.

Documentele şi substanţele descoperite asupra acestora au fost înaintate D.I.I.C.O.T. Cluj, în vederea continuării cercetărilor.

 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza