Tineri din Cluj, depistați la volan beți sau drogați

Tineri din Cluj, depistați la volan beți sau drogați

Doi conducători auto din județul Cluj, au fost opriți în trafic de polițiști și testați cu aparatul etilotest și cu drugtest.  

Polițiștii din Dej au depistat, în data de 6 iulie 2023, un bărbat de 30 de ani, din județul Cluj, care se afla la volanul unui autoturism în localitatea Mănăstirea, deși consumase alcool.

“Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat. În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice la o unitate medicală, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului”, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, polițiștii din Huedin au oprit pentru verificări, în data de 7 iulie 2023, un tânăr de 22 de ani din comuna Ciucea care se deplasa cu mașina pe raza orașului Huedin.

Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, iar  rezultatul a indicat prezența substanțelor interzise, context în care bărbatul a fost condus la o unitate medical pentru a-i fi recoltate probe biologice. 

Comenteaza