Timea Farkas, inginera din Cluj-Napoca a câștigat Premiul European Energy Week Awards: „Premiul este o responsabilitate de acum înainte”

Timea Farkas, inginera din Cluj-Napoca a câștigat Premiul European Energy Week Awards: „Premiul este o responsabilitate de acum înainte”
| Foto: Facebook - Timea Farkas

Tânăra ingineră din Cluj-Napoca și-a adjudecat premiul Young Energy Trailblazer, în cadrul concursului european Energy Week Awards.

Timea a fost declarată luni, în cadrul European sustainable energy week, câștigătoarea categoriei Young Energy Trailblazer.

Timea Farkas a primit luni (26.09.2022), la Bruxelles, Premiul European pentru Energie Sustenabilă din 2022 la categoria Tineri pionieri în domeniul energiei. Această distincție îi recunoaște pe profesioniștii cu vârsta sub 35 de ani, care desfășoară activități remarcabile care permit avansul către trecerea la energie curată în Europa și inspiră acțiuni ambițioase în ceea ce privește clima și energia, potrivit site-ului evenimentului.

Comisarul european pentru energie, Kadri Simson, s-a întâlnit cu cei patru câștigători ai premiilor pentru a-i felicita la ceremonia de decernare din prima zi a Săptămânii Europene a Energiei Sustenabile (EUSEW), cel mai mare eveniment anual din Europa, dedicat energiilor regenerabile și eficienței energetice. ​

Timea Farkas: „Premiul este o responsabilitate”

Cuvintele îmi pot exprima cu greu recunoștința și sentimentele după ce am fost anunțată câștigătoare a premiului Young Energy Trailblazer în cadrul European Sustainable Energy Week. Este o mare onoare, un privilegiu, iar de acum înainte și o responsabilitate. Aș dori să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și m-au votat. Le sunt foarte recunoscătoare.”, a scris tânăra clujeancă pe Facebook

Timea Farkas a fost unul dintre cei trei finaliști aflați pe lista pentru Premiile Europene pentru Energie Sustenabilă pentru 2022, la categoria Tineri pionieri în domeniul energiei. Ceilalți finaliști au fost Carla Silva Gonçalves și Marie Jeanmougin.

 

Comenteaza