TIFF 2011 Trailere şi clipuri TIFF TV în publicaţiile tipărite, cu QR Code, în premieră

TIFF 2011 Trailere şi clipuri TIFF TV în publicaţiile tipărite, cu QR Code, în premieră
Publicaţia editată pentru festivalul de film Transilvania, AperiTIFF, va conţine în acest an, în premieră pentru evenimentele de film din ţară, pictograme QR Code, anunţă organizatorii.

AperiTIFF apare între 3 şi 12 iunie şi este cotidianul oficial al festivalului de film de la Cluj. Nu doar acesta, ci şi broşura "AperiTIFF de la A la Z", care conţine titlurile şi sinopsisurile tuturor filmelor din programul festivalului, va utiliza tehnologia QR Code. Aceasta îi ajută pe posesorii de telefoane smartphone să urmărească trailere şi fotografii sau materiale realizate pe platforma video TIFF TV.

 

"Prin acest parteneriat cu Cinemagia, broşura AperiTIFF de la A la Z devine mai mult decât indexul alfabetic al titlurilor din festival - un suport pentru programul oficial şi complet al sutelor de proiecţii de la TIFF 2011, iar cotidianul AperiTIFF - mai mult decât un furnizor de informaţii complete despre evenimentele zilei, materiale de opinie sau recomandări - o publicaţie care oferă cititorilor posibilitatea unui contact audiovizual cu cele mai importante subiecte ale zilei", explică organizatorii TIFF.

TIFF, ajuns la a zecea ediţie, are loc între 3 şi 12 iunie la Cluj-Napoca.

Comenteaza