Teribilism pe şoselele Clujului: "Şi-apoi auzim la ştiri că erau nişte băieţi cuminţi, păcat de viaţa lor" vs. "Tu n-ai fost tânăr?"

Teribilism pe şoselele Clujului: "Şi-apoi auzim la ştiri că erau nişte băieţi cuminţi, păcat de viaţa lor" vs. "Tu n-ai fost tânăr?"
| Foto: captura video - Facebook Info Trafic Cluj-Napoca

O filmare din zona de munte a Clujului arată ce distracţie de vacanţă a ales un grup de tineri din judeţ, distracţie care, din nefericire, i-ar putea costa chiar viaţa.

În urmă cu câteva zile a fost postată pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca o filmare de pe bordul unui autoturism care surprinde un gest de teribilism şi  de inconştienţă al unor tineri clujeni. 

Aceştia au ieşit pe geamul maşinii care se află în mers şi se distrează de minune în timp ce alţi participanţi la trafic îşi văd de drum. Pe unul dintre indicatoare scrie Someşul Cald, iar semnele de circulaţie de pe drum arată că urmează şi curbe periculoase. 

Cei care au observat filmarea spun că tinerii şi-au pus inutil viaţa în pericol, nu doar permisul de conducere, dar că îi pun în pericol şi pe ceilalţi participanţi la trafic, fie prin distragerea atenţiei, fiind la limita producerii unui accident în orice clipă. 

Părerile sunt împărţite, iar de partea teribiliştilor sar cei care spun că tinereţea trebuie trăită mai intens. "Tu n-ai fost tânăr, asa-i?", le trasmite cineva celor care au spus că permisul aceluia care era la volan ar trebui luat pe viaţă. 

"În ceea ce privește tinerețea, una e să fii tânăr și alta e să fii și prost. Pur și simplu s-au pus în pericol atât pe ei cât și pe restul în trafic Oare tot așa le găseai scuze dacă îți cădeau sub mașină și îi făceai terci sau încercai să îi eviți și provocai un alt accident? E greu să gândești!", spun cei care s-au îngrozit de filmuleţul cu adolescenţii. 

Comenteaza