Terapia propune o caravană de vaccinare în mediul rural şi imunizarea tinerilor de la Colegiul Tehnic Ana Aslan

Terapia propune o caravană de vaccinare în mediul rural şi imunizarea tinerilor de la Colegiul Tehnic Ana Aslan

Terapia Cluj propune o caravana de vaccinare in mediul rural si pregateste vaccinarea tinerilor care invata in regim dual la Colegiul Tehnic Ana Aslan din Cluj.

Compania Antibiotice Iasi in parteneriat cu autoritatile locale din Iasi finanteaza o caravana itineranta de vaccinare, un autobus care se deplaseaza in zona rurala indepartata a judetului pentru a vaccina in zonele populatia care are acces mai greu la centrele de vaccinare din orase. Initiativa este de mare success, zilnic se vaccineaza 200 de persoane.

Compania farmaceutica Terapia este gata sa contribuie la un proiect similar si sa finanteze o astfel de caravana itineranta care sa se deplaseze in zonele rurale din Cluj pentru a creste rata de vaccinare. "Batalia cu pandemia trebuie adusa la un alt nivel, in zonele rurale, astfel incat finantarea unui astfel de proiect ni se pare binevenita, am informat deja autoritatile de la Prefectura despre oferta noastra", a transmis Dragos Damian, CEO Terapia Cluj.

In acest moment, compania clujeana are vaccinati peste 80% dintre angajati cu (cel putin) prima doza.

"Asteptam de asemenea sa se aprobe vaccinarea tinerilor si copiilor, pentru a facilita in centrul nostru de vaccinare imunizarea tinerilor de la Colegiul Tehnic Ana Aslan care sunt angrenati in sistemul de invatamant dual la Terapia - doua clase totalizand 56 de liceeni. Tinta noastra pentru vaccinarea tinerilor cu prima doza este data de 7-8 iunie, data la care reluam cu a doua doza si minimaratonul de vaccinare “Terapia invinge Pandemia”, desfasurat saptamana trecuta, cand au fost imunizati aproape 200 de angajati", a mai declarat Dragos Damian.

Comenteaza