Tentativă de omor la Cluj! Și-a snopit în bătaie concubina și a sugrumat-o cu un cablu

Tentativă de omor la Cluj! Și-a snopit în bătaie concubina și a sugrumat-o cu un cablu

Un clujean a fost arestat preventiv după ce și-a snopit în bătaie concubina și a amenințat-o cu moartea. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"La data de 19 mai 2019, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi de către o femeie de 50 de ani din comuna Sânmărtin, judeţul Cluj despre faptul a fost agresată de către concubinul său, un bărbat de 46 de ani din comuna Sânmărtin. Acesta ar fi lovit-o pe victimă cu picioarele, cu pumnii şi ar fi ameninţat-o cu moartea după ce ar fi strâns-o de gât", transmite IPJ Cluj. 

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti a rezultat faptul că bărbatul şi-a strâns concubina de gât cu un cablu, motiv pentru care a fost cerută o expertiză medico-legală în urma căreia a reieşit faptul că viaţa femeii a fost pusă în pericol. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de  violenţă în familie sub forma tentativei de omor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

La data de 10 iunie 2019, bărbatul a fost prezentat în faţa judecătorului pentru drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj care, în urma probatoriului administrat în cauză, a emis un mandat de arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza