Telenovelă în Câmpia Turzii cu alcool, scandal şi focuri de armă

Telenovelă în Câmpia Turzii cu alcool, scandal şi focuri de armă
Un cuplu de clujeni au ajuns în arestul poliţiei după ce au iscat un scandal monstru în Câmpia Turzii. Oamenii legii au fost nevoiţi să folosească armele din dotare.

"La data de 12 iunie, în jurul orei 22:00 Poliţia municipiului Câmpia Turzii a fost sesizată prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că în cartierul Sâncrai din localitate se află în desfăşurare un scandal. Polițiștii au intervenit imediat la locul indicat, iar din primele verificări a rezultat că un tânăr a fost agresat în propria locuință de către o vecină", se arată într-un comunicat remis de IPJ Cluj. 

Totul a pornit de la o femie de 50 de ani, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, care la sosirea poliţiştilor era agresivă şi avea un briceag îm mână. Oamenii legii au încercat să-i pună cătuşele însă, la faţa locului, a ajuns concubinul femeii, şi acesta în stare de ebrietate, şi a încercat să-şi elibereze iubita. 

Bărbatul a fost somat sa înceteze, dar acesta a luat o piatră cu care i-a ameninţat pe polițiști. Unul dintre polițiști a tras un foc de armă în plan vertical, iar agresorul a fost încătuşat.

Ulterior, scandalagiii au fost conduşi la sediul poliţiei. Faţă de cei doi a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind bănuite de comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

Comenteaza