Te plictiseşti? Vezi ce poţi face vineri, 9 martie în Cluj

Te plictiseşti? Vezi ce poţi face vineri, 9 martie în Cluj
Clujenii au în faţă un weekend plin. Pe lângă teatru şi film, în această seară Luna Amară, Bere Gratis şi AB4 fac show în cluburile clujene.

De la ora 19, la Fabrica de Pensule va avea loc o nouă reprezentaţie a spectacolului "X milimetri din Y kilometri", de Gianina Cărbunariu.

De la ora 20, pe scena Teatrului Maghiar se va juca piesa "Vrăjitorul din Oz", în regia lui Zoltan Puškaš. Spectacolul-musical se adresează oamenilor contemporani, desigur păstrând povestea. Povestea aceasta vorbeşte despre prietenie, curaj, dragoste, care deja se pot considera clişee, şi despre găsirea drumului în viaţă.

Cinefilii sunt invitaţi de la ora 20, la Cinema Florin Piersic unde va rula pelicula "Wanderlust" (2012) şi de la aceeaşi oră, la Cinema Victoria va fi proiecată comedia "Poulet aux prunes" (2011), cu Isabella Rossellini.

De la ora 22, Luna Amară va concerta în Gambrinus Pub, Bere Gratis în Euphoria Music Hall, iar AB4 fac show în Flying Circus.

La capitolul party-uri, clujenii pot opta pentru: Spirit du Brasil in Elements Cocktail Bar, Ziua Bărbatului, in Le Général, DJ Poliglot în Downtown sau Spring Party în Obsession. 

Comenteaza