Taximetrist bătut în Floreşti. Agresorii au fost prinşti

Taximetrist bătut în Floreşti. Agresorii au fost prinşti

La final de cursă, un taximetrist clujean a primit un pumn în faţă. Clienţii i-au cerut toţi banii.

Vineri, 15 martie, polițiștii din Florești au identificat doi bărbați bănuiți de comiterea unei tentative de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul Penal. Conform probatoriului administrat, în 14 martie, ora 11:30, victima, un bărbat, de 30 de ani, din Cluj-Napoca, taximetrist, ar fi efectuat o cursă până în Florești.

La destinație, acesta ar fi fost lovit cu pumnul de către un client, fiindu-i solicitați toți banii pe care îi avea, iar celălalt client l-ar fi prins de mână, în scopul imobilizării. În acest context, taximetristul ar fi reușit să iasă din mașină și să fugă, abandonând autoturismul. Ulterior, victima s-ar fi reîntors la autovehicul, însă nu a constatat lipsa vreunui bun.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit identitatea celor doi clienți: doi bărbați, de 25 și de 31 de ani, din Florești. În baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi. Ulterior, magistrații au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile față de unul dintre aceștia, celălalt fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza