News alert Update Foto Tavanul Căminului Cultural din Apahida, căzut peste mai multe persoane. Patru ambulanțe SMURD intervin

Un accident s-a produs, în această dimineață, în localitatea Apahida, unde tavanul unui imobil, aflat în reabilitare, s-a prăbușit peste mai multe persoane.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente după ce tavanul unui imobil, aflat în lucrări de reabilitare, de pe strada Libertății din localitatea Apahida, s-a prăbușit peste doi muncitori.  

Clădirea în care s-a prăbușit tavanul este Căminului Cultural.

La fața locului acționează trei autospeciale și 4 ambulanțe SMURD, potrivit ISU Cluj. 

Revenim cu mai multe detalii. 

Update: Până în prezent s-au evacuat 4 bărbați de sub dărâmături, în stare de conștiență, care primesc primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență de la echipajele SMURD și SAJ.

"Din primele evaluări, doi dintre bărbați au suferit traumatisme mai grave și a fost necesară extragerea de sub dărâmături de către pompieri. Toți cei patru bărbați care au primit asistență medicală la fața locului vor fi transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate", a transmis ISU Cluj.

De asemenea, polițiștii au constatat la fața locului că patru bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 45 de ani, care efectuau lucrări de reabilitare a imobilului, au fost răniți în urma prăbușirii tavanului.

"Bărbații au fost preluați, în stare de conștiență, de echipajele medicale și au fost transportați la spital pentru mai multe investigații. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunile de neluarea și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă", au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 

Comenteaza