Tatăl ucigaș din Cluj are acum regrete. A renunțat la avocat și vrea să fie condamnat

Tatăl ucigaș din Cluj are acum regrete. A renunțat la avocat și vrea să fie condamnat

Tatăl criminal din Cluj, care și-a ucis băiețelul de 8 ani, are acum regrete în pușcărie. A renunțat la avocat și vrea să fie condamnat.

Trupul neinsufletit al copilului a fost gasit intr-o masina, la marginea unei localitati din Cluj. Criminalul abandonase cadavrul firav si fugise, cu gandul de a-si pune si el capat zilelor. Dupa ce a fost prins de politisti, tatal ucigas a marturisit ca regreta fapta, dar ca si-a intrebat fiul daca vrea sa mearga impreuna la ingeri, si ca micutul a fost de acord.

“Criminalul a dat semne de remuscare si dupa ce a fost transferat la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din judetul Salaj. De atunci masura a fost prelungita cu inca 30 de zile iar acum barbatul isi asteapta procesul in arest”, relatează corespondentul Kanal D.

Surse din ancheta sustin ca, dupa atatea saptamani in detentie, tatal criminal s-a resemnat. A renuntat la dreptul de a avea un avocat si a primit un aparator din oficiu. Remuscarile l-au facut sa nici nu mai conteste masura arestului preventiv.

Băiatul ucis de tatăl său provine dintr-o familie bună din Cluj – o familie care s-a destrămat după divorț. Mama copilului și-a refăcut viața și a vrut să se mute împreună cu fiul și noul iubit în alt oraș.

Comenteaza