Tatăl româncei ucise de rechin în Egipt: Am văzut știrea la televizor. Stăteam în friguri, că poate e altcineva

Tatăl româncei ucise de rechin în Egipt: Am văzut știrea la televizor. Stăteam în friguri, că poate e altcineva

Tatăl Roxanei, turista din România sfâșiată de rechini în Hurgada, a povestit cum a aflat de tragedie. Acesta a spus că totul s-a întâmplat în ultima zi a sejurului fiicei sale, ea având deja bagajul pregătit pentru întoarcerea acasă.

Părinții femeii de 44 de ani din Suceava care a murit după ce a fost atacată de rechin spun că au aflat de la televizor. Ei au sperat până în ultima clipă că nu este vorba despre fiica lor. Roxana avea 44 de ani și plecase pentru a treia oară să-și petreacă concediul în Egipt. Sejurul a fost unul reuşit până în ultima zi...

"La ora 15:00 am văzut noi prima oară știrea pe TV, dar fără multe date. Că... „o româncă”. „O româncă” a pățit așa și așa... „a fost atacată de rechini” și nu stiu ce...

După circa o oră „o româncă de 40 de ani”. A dat vârsta. După altă oră, sau jumătate de oră, a venit poliția la ușă. Au cerut date suplimentare aparținătorilor. Oricum, fiind ultima zi în care ea putea să înoate, vă dați seama, tot bagajul era pregătit, și a făcut ultima baie. Practic a fost ultima baie.

Tot duminică vorbesc, m-a sunat consulul. M-au avertizat polițiștii că „o să vă sune din Egipt” ambasadorul, consulul, cine o fi... Și într-adevăr așa a fost. Mi-a confirmat clar că este vorba de fata noastră. Dacă până atunci stăteam în friguri și... poate e altcineva... Așa, a venit poliția, după aceea și consulul a sunat...", a povestit tatăl Roxanei, la Digi24.

Comenteaza