Târgul „Produs de Cluj” poposește la Gherla! Tișe: „Revenim acasă”

Târgul „Produs de Cluj” poposește la Gherla! Tișe: „Revenim acasă”
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Gherla, organizează, între 9 și 11 iunie, a XI-a ediție a Târgului Produs de Cluj în acest municipiu.

Evenimentul se va desfășura pe platoul autogării, după un program cuprins între orele 10:00 și 22:00 și se va derula prin intermediul Asociației Produs de Cluj.

„După un periplu prin orașele transilvănene, revenim acasă, mai exact la Gherla. La fel ca în urmă cu un an, serbăm la Gherla aniversarea Târgului Produs de Cluj, cea de-a XI-a, și suntem mândri că am reușit, ca prin proiectul nostru, să păstrăm o parte importantă a ceea ce ne definește ca neam, cultură populară”, a transmis Alin Tișe, șeful CJ Cluj.

Din 10 iunie 2011, dată la care a debutat prima manifestare expozițională sub brandul Produs de Cluj, au fost organizate peste 250 de târguri proprii și câteva zeci ca parteneri, micii întreprinzători ajutați să se promoveze și dezvolte, fiind azi branduri consacrate, tinere talente sprijinite pe calea afirmării.

La Târgul Produs de Cluj de la Gherla vor participa aproximativ 40 de expozanți care vor oferi publicului produse tradiționale, fie ele preparate alimentare realizate după rețete proprii, fie obiecte de artizanat făurite în ateliere.

Sunt producători și artizani cunoscuți, așteptați și apreciați nu doar pe plan local, dar și binecunoscutele preparate la grătar. Nu vor lipsi parcul de distracții, precum și vechi și statornici colaboratori ai Asociației Produs de Cluj, interpreți și dansatori.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Cluj în parteneriat cu TETAROM SA, cu sprijinul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj și al Școlii Populare de Arte ,,Tudor Jarda” Cluj-Napoca și derulat prin intermediul Asociației Produs de Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza