Tânăra lovită de mașină pe trotuar în centrul Clujului, intubată și ventilată mecanic

Tânăra lovită de mașină pe trotuar în centrul Clujului,  intubată și ventilată mecanic

O tânără a fost rănită în faţa Teatrului Naţional din Cluj-Napoca, fiind lovită de o maşină care a ajuns pe trotuar după ce s-a ciocnit cu un alt autoturism. Femeia a fost prinsă sub maşină, fiind scoasă de trecători, şi a fost transportată la spital.

 

"Pieton femeie, de 21 de ani, cu politraumatism TCC sever, fractură frontală cu înfundare, traumatism toracic, contuzie pulmonară, contuzie abdominală, arsuri grd I. IIA. IIB. pe torace, lombar, brațe, flanc stg. cu lichid fierbinte . Pacienta este intubată și ventilată mecanic. Internată pe TI LA Chirurgie 1", transmit medicii care au preluat cazul.  

Accidentul s-a produs, miercuri, 12 iunie 2019, în jurul orei 17:51, la intersecția Bulevardul Eroilor, intersecție cu Piata Avram Iancu. "Nerespectarea semnificațiilor semaforului rutier, accident soldat cu vătămarea unei persoane în calitate de pieton și avarierea a două autoturisme implicate în accident. Un șofer de 68 de ani, care circula pe strada Eroilor, cu direcția cartier Mărăști, ar fi pătruns pe culoarea roșie a semaforului și a intrat într-un atuovehicul care circula pe strada Piața Avram Iancu, în direcția Zorilor, condus de o femeie de 30 de ani.  În urma impactului, mașina șoferiței a fost proiectată pe trotuar, unde a acroșat o tânără de 21 ani în calitate de pieton", transmite IPJ Cluj.

Tânăra a fost scoasă de sub mașină de trecători. "Echipajele de pompieri și SMURD au acordat asistență medicală de urgență unei tinere de aproximativ 20 de ani care a fost surprinsă pe trotuar de un autoturism care a ricoșat pe trotuar. Persoana a suferit traumatisme multiple, chiar unele severe. A fost scoasă de sub mașină de către trecători până la sosirea pompierilor. Tânăra a fost transportată în stare de conștiență la spital", au declarat reprezentanții ISU Cluj.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

 

Comenteaza