Update Tânăra dispărută din Cluj sâmbătă noaptea a fost depistată în Bihor

Tânăra dispărută din Cluj sâmbătă noaptea a fost depistată în Bihor
| Foto: IPJ Cluj

O tânără de 18 ani a dispărut din judeţul Cluj, comuna Baciu, în cursul nopții de 5/6 iunie şi nu a mai revenit acasă. Familia a apelat la ajutorul poliţiei pentru găsirea ei. 

Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în cursul nopții de 5/6 iunie a.c., în intervalul orar 22.00-09.00, numita VEREȘ IOANA-ALEXANDRA, în vârstă de 18 ani, a părăsit voluntar domiciliul din comuna Baciu, sat Baciu, fără să anunțe membrii familiei, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmente : înălțime 1,62 metri, 72 kg, păr de culoare șaten deschis, lung și drept, ochi de culoare verde-căprui, nas cârn - ușor deviat în partea stângă, poartă aparat dentar. De asemenea, sub ochiul drept, pe obrazul lateral prezintă o cicatrice de aproximativ 2 cm.

În momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni tip jeans de culoare albastră sau neagră, geacă de piele de culoare neagră. Purta, totodată, cercei din argint cu piatră albă, lănțișor din argint cu un medalion sub formă de inimă și posibil o brățară din argint cu pandantive la mână.

Persoanele care pot furniza informații despre tânăra plecată voluntar, sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau sa apeleze gratuit numărul unic de urgență 112, anunţă IPJ Cluj.

__________________________________________________________________________

UPDATE

"Numita VEREȘ IOANA-ALEXANDRA a fost depistată de polițiști pe raza județului Bihor. Aceasta a declarat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni pe perioada plecării sale. Vă mulțumim pentru sprijin!", transmit poliţiştii clujeni. 

Comenteaza