Tânăr, suspect de consum de droguri, dat jos de la volan în toiul nopții

Tânăr, suspect de consum de droguri, dat jos de la volan în toiul nopții
| Foto: Arhivă

Polițiștii au depistat în trafic un tânăr în timp ce conducea un autovehicul în Cluj-Napoca, existând suspiciunea că se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Astfel, potrivit polițiștilor, la data de 4 decembrie 2019, în jurul orei 03.30, polițiștii clujeni au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul, existând suspiciunea că se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În baza celor constatate, bărbatul a fost condus de polițiști la o unitate medicală, pentru a-i fi recoltate probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal", transmite IPJ Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza